Funktionella lösningar, naturmaterial och smart design för de miljömedvetna

FRI FRAKT INOM SVERIGE VID KÖP ÖVER 599 SEK

OBS! Aktuell leveranstid kan du hitta på produktsidan efter du har valt alla alternaiv ur rullgardinsmenyer. Observera att den kan vara längre på grund av längre produktionstider på grund av covid-19 pandemin.

Välkommen till Futonota!

Vill du skapa harmonikänsla i ditt hem? Vill du inreda smart, snyggt och miljömedvetet? 
Vår inredningsbutik erbjuder bekväma futonmadrasser i de finaste naturmaterialen. Hos oss hittar du vackra hållbara träsängar i minimalistisk stil, snygga och praktiska bäddsoffor i dansk design samt fina fällbara hyllor, handgjorda mattor och japanska kuddar. 
Våga inspireras!

Vi vet att för många känns det svårt att välja en rätt futonmadrass eller säng på nätet.

För dig som letar efter tips, råd, inredningslösningar och inspirerande ideer har vi skrivit flera blogginlägg med mycket utförlig information och olika experttips om hur man ska välja en rätt madrass, en perfekt bäddsoffa, sköna högkvalitativa textilier, mattor osv.

Njut av vår inredningsblogg och låt dig inspireras!

Varför specialiserar vi oss på futonmadrasser och funktionella möbler?
Vi har alltid haft ett intresse för japansk kultur och Wabi-Sabi filosofin,  japanernas harmoniska livstil, japansk minimalistisk inredning med bomullmadrasser, låga futonsängar, fina Shoji vikskärmar och tatami mattor.
Den största hemligheten bakom harmonisk och minimalistisk inredning är att man inreder sitt hem enligt Zen-kulturens principer: lugn och ro, harmoni, respekt för naturen och funktionalitet.
Vi följer denna filosofi och väljer hållbara sängar, byråar, hyllor och klädskåp i massivt trä tillsammans med futonmadrasser i naturmaterial, och uppmanar folk att avstå från konstmaterial och giftiga madrassfyllningar med tanke på hälsa och miljö. 
Billiga madrasser ger inte tillräckligt stöd för ryggen och det är det som kan orsaka sömnproblem samt ont i ryggen. Futonmadrasser är allergivänliga och trygga; dessutom de flesta madrasserna kan vikas ihop och på så sätt kan man spara på plats.
Funktionella möbler och smarta platsbesparande inredningslösningar kan hjälpa dig att bygga en riktig compact living! Bäddsoffor kan användas som en soffa på dagen och en säng på natten. Fällbar hylla kan enkelt vara ett trevligt skrivbord och synas inte alls när den är ihopfälld. Smarta möbler ger dig frihet för att uttrycka din personlighet och samtidigt undvika onödig konsumption.
Vill du välja en perfekt bäddsoffa, en rätt madrass, hitta en drömsäng eller möbler med en minimalistiskt touch som skapar den naturliga känslan i ditt hem?
Välkommen till vår harmonivärld! 

 

Har du några frågor eller behöver du hjälp med att välja futonmadrass, sängstomme, bäddsoffa eller sängbotten? Tveka inte att kontakta oss: post@futonota.se

Vi tycker om när folk ställer frågor!