Hej och varmt välkommen till FutoNota!

Är Du på jakt efter smarta och miljövänliga inredningslösningar? Är du en mix av inredningsstilar? Vill Du ha hjälp att inreda ditt drömhem med etiska och hållbara möbler? Letar Du efter inspirerade designlösningar

Ta det lugnt – Du får allt på en gång hos FutoNota! 

På FutoNota älskar vi att mixa och leka med stilar och inredningar! Vi samarbetar med nordiska och EU-tillverkare med fokus på ansvarsfulla produkter och vill att världen ska bli vackrare genom varje enskilt hem: med oss hjälper Du att göra naturen en del av framtiden!

Skapa din unika stil och hjälp naturen på riktigt med FutoNota!


Kom till vårt showroom

eller besök det online

Vi finns på Burspråksvägen 6, Johanneshov, Stockholm

Öppet Tisdag, Torsdag  16.00-19.00 och Lördag 11.00-14.00

 070-039 47 73


VÅRA BÄSTSÄLJARE

Känns det svårt att välja rätt möbellösning på nätet? FutoNota finns här just för dig!

Vi satsar på kundtjänst av högst kvalitet så att Du känner dig så trygg och säker som möjligt i ditt val. Bekväma villkor - 14 dagars öppet med gratis returfrakt - gör att Du kan testa och åter testa idéer och varianter som Du vill!

För dig som letar efter råd, lyxiga idéer och inspirerande designlösningar har vi skrivit flera blogginlägg med utförlig information och experttips.

Njut av vår inredningsblogg och låt dig inspireras!

REAVAROR

Vem är FutoNota egentligen?

FutoNota är ett drivande och engagerat team av människor med passion för japansk kultur, modern design, miljöfilosofi och hi-tech.

Vi tycker att hem ska vara en harmonisk plats som återspeglar dig och din personlighet, en hållbar plats som möjliggör kontakt med naturen, en multifunktionell plats där Du kan ha det supermysigt!  

Innovativ design, harmoniskt liv samt genomtänkt produktion och konsumtion - dessa enkla ledord har bedrivit vår verksamhet genom åren. FutoNota har skapat tusentals nöjda kunder och vi vill att Du blir en av Dem! 

Välkommen till vår Futovärld!

VÅRA NYHETER